Balustrade din Fier Forjat

Balustrade din Fier Forjat

Atat un element de protectie cat si un element de arta in casa dumneavoastra. Creativitatea, disponibilitatea si variatia modelelor face ca fiecare balustrada produsa de noi sa fie unicat....

Mobilier din Fier Forjat

Mobilier din Fier Forjat

Pentru o atmosfera cu totul si cu totul selecta, va prezentam mobilierul din fier forjat. Acesta aduce eleganta si rafinament spatiului dumneavoastra fara sa dernajeze. ...

Garduri din Fier Forjat

Garduri din Fier Forjat

Gardul este unul din punctele forte ale oricarei case. Daca acest gard este din fier forjat deja povestea se schimba. Nu mai e doar un simplu separator de proprietate, acesta devenind un accesoriu....

Porti si garduri

sample imageLa preturi incepand de la 70Euro/m2, livram la comanda si in timp util porti si garduri din fier forjat, folosind doar materiale de cea mai buna calitate. Modelele sunt diferite si difera de la client la client.  Pentru comenzi mai mari, preturile sunt negociabile. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau nelamurire. 

Balustrade interioare

sample imagePentru un plus de eleganta, va recomandam balustradele interioare din fier forjat. Va invitam astfel sa vizitati galeria de pe site pentru a va convinge de efectul acestor opere de arta asupra casei dumneavoastra. Oferim consultanta in alegerea modelului de balustrada.

Mobilier din fier forjat

sample imageFie ca doriti doar un set pentru gradina de vara, sau ati deschis un restaurant si vreti sa le oferiti spatiului dumneavoastra un aer rafinat, va oferim atat modele create anterior cat si modele la comanda. Procedeul este destul de simplu: ne spuneti ce doriti apoi noi creem o monstra. Dupa aprobare incepem productia.

Ornamente

sample imageOrice idee poate prinde viata. Indoirea si modelarea fierului la forja este o arta. Putem creea modele unice de ornamente, atat pentru casa, gradina, jardiniera cat si pentru balustrade, balcoane etc ... Limita acestui proces nu este decat imaginatia. spuneti-ne ce va doriti si noi modelam fierul pentru a creea efectul dorit.

Mobilier din Fier Forjat

Mega enim pretty minim jumla

Pentru o atmosfera cu totul si cu totul selecta, va prezentam mobilierul din fier forjat. Acesta aduce eleganta si rafinament spatiului dumneavoastra fara sa dernajeze.

Garantia calitatii

Oferim service si postgarantie la toate produsele noastre pentru o satisfactie maxima. Produsele noastre sunt confectionate doar din materiale de cea mai buna calitate. Pentru a va convinge atat de calitatea lucrarii cat si de durabilitatea produselor, va invitam la sediul nostru.
TOATE PRETURILE SUNT NEGOCIABILE